“Professional with a creative and clear mind”

“I know Esther as a professional with a systematic, creative and clear mind. As an entrepreneur and owner of graphical studio ‘Not Just Ideas’, she excels in delivering very creative and high quality work for any marketing needs, such as flyers and datasheets, roll-up banners, presentation templates, corporate identity guidelines, or event booth. Her focus on every detail, positive spirit, creative mind and enthusiasm are always a guarantee for an outstanding result.”

Eliska Went
Marketing Manager Trifork Amsterdam

“Erg hulpvaardig en zeer breed inzetbaar”

“NJI en Bodegro werken al jaren samen. Het begon met opdrachtjes als het ontwerpen van advertenties en banners. Gaandeweg werd NJI ons huis-designbureau. In 2014 hebben we Esther benaderd voor het restylen van onze huisstijl, iconen voor onze software user interface en website. Het resultaat mag er zijn, en is nog steeds een genot voor het oog. Esther denkt altijd met ons mee en probeert te begrijpen waarom we die dingen doen die we doen. Deze inspanningen zijn terug te zien in het resultaat.

Esther is erg hulpvaardig en zeer breed inzetbaar. Zo heeft ze ook onze uitingen als koffiekopjes, schrijfblokjes, pennen en parkeerbordjes voor ons verzorgd. Ze is servicegericht, reageert snel en is altijd vriendelijk. Als er een foutje wordt gemaakt, gaat ze daar professioneel mee om. Kortom, op NJI kun je altijd bouwen.”

Inés Dekker
CEO Bodegro

“Samenwerken op basis van vertrouwen”

“Een briefing is bij NJI amper nodig. Esther heeft aan een half woord genoeg, voelt goed aan wat Aron Investments nodig heeft en komt altijd snel met een verrassend en creatief voorstel. Dat werkt zij vervolgens verder uit. Bovendien zorgt zij voor de concrete productie en adviseert over de marketing. Zij heeft nog nooit een deadline gemist! NJI neemt mij met deze aanpak alle zorgen uit handen en maakt het mij echt makkelijk. Heerlijk om zo snel te schakelen en op basis van vertrouwen met elkaar samen te werken. Want offertes? Die stap slaan we gemakshalve over!”

Veysel Hut
Directeur Aron Investments

“Durf en creativiteit”

“Bij Kindcentrum Rijen werken De Kring (jenaplanbasisschool) en De Vliegwereld (kinderopvang) in een schitterend gebouw samen. Om ons te profileren wilden we een eigen huisstijl voor het Kindcentrum én De Kring. Voor beide klussen was durf en creativiteit nodig. Not Just Ideas bood allebei. Esther verraste en overtuigde ons met eigentijdse, onderscheidende huisstijlen. Zij bood meer dan not just ideas!”

Frank Storm
Directeur jenaplanbasisschool De Kring

“Perfectie en passie voeren de boventoon”

“Not Just Ideas doet haar naam eer aan. Het bureau (lees Esther Martis-Lips) heeft niet alleen goede ideeën, maar denkt mee op alle gebieden van reclame & vormgeving. NJI heeft verfrissende ideeën waar je zelf nooit aan zou denken, en is bovendien sterk in het redigeren van tekst en het bewerken van foto’s. Voor mij is NJI daarom een fijne betrouwbare partij om mee te werken, vooral omdat perfectie en passie de boventoon voeren. Dat heeft geleid tot het maken van een geweldige magazinereeks. Dankjewel, Esther!”

Lidia van Hooijdonk
Hoofdredacteur kindermagazine Chatime

“Verplaatsen in de opdrachtgever èn zijn klant”

“In 2001 viel Not Just Ideas mij voor het eerst op. Na een eerste contact en een kop koffie, volgde een proefopdracht. Dat was het begin van een intensieve samenwerking die nog altijd voortduurt. Een samenwerking waar ik en veel van mijn relaties blij van worden.

Esther heeft jarenlang intensief bijgedragen aan de opbouw van mijn toenmalige bedrijf: Finntax Telecom. Als beginnend bedrijf stonden wij voor de ultieme uitdaging ons onderscheidend te profileren en ondernemend MKB aan ons te binden in een markt die door KPN werd gedomineerd. NJI heeft zonder twijfel bijgedragen aan de fikse groei die Finntax doormaakte, zowel in omvang als in omzet.

Na de verkoop van Finntax ging ik verder als Sales en Marketing Ondernemer. In die hoedanigheid ondersteun ik ondernemers, bedrijven en instellingen bij het in de markt zetten van hun bedrijf of product. Nog dagelijks maak ik gebruik van de creatieve kwaliteiten van NJI. De persoonlijke betrokkenheid van Esther is wat ons bindt. Haar bijzondere gave zich te verplaatsen in de opdrachtgever én zijn klant maakt dat ze telkens weer ideeën lanceert die onderscheidend zijn en daardoor het doel raken. NJI is echt meer dan een goed idee alleen.”

Ron Graumans
Directeur RCA Sales & Marketing

Waarom uw mening belangrijk is

Ondanks de ruim 15 jaar ervaring die NJI heeft opgebouwd, is het bureau gretig om bij te leren. En van wie kan dat beter dan van u als (potentiële) klant en/of websitebezoeker. Daarom hoort NJI graag van u wat u van deze website vindt, van het werk van NJI, van de creatieve ideeën. NJI is blij met uw openhartige en ongezouten mening. Kom maar op!

Waarom NJI

  • Betrokken
  • Creatief
  • Oplossingsgericht
  • Professioneel
  • Betaalbaar
  • Full Service

Laat uw mening achter

Verzendenwissen

* Verplicht om in te vullen

KLANTEN VAN NJI

Molencaten
Perfetti
Poseidon
Kindcentrum Rijen
Izico
Spijtenburg
Bodegro
Trifork
KIN
MK2
Detron
Cloetta
Gotcha
Air Group
TéGéTèl
Vision Hairstyling
QNP
Robinson Cruises
BnP Accountancy & Advies
MEC Training & Advies